2022-06-02 15:19:30

Školski sportski savez Grada Zagreba: Odmorko ljeto 2022. ODMORKO LJETO 2022. Školski sportski savez Grada Zagreba

Školski sportski savez Grada Zagreba tijekom ljetnog odmora učenika organizira program Odmorko ljeto 2022. koji će se provoditi radnim danima od 27. lipnja do 2. rujna uz stručni i pedagoški nadzor.

Učenici će u okviru programa moći slobodno plivati na bazenima Iver, Utrina, Svetice, ŠRC Šalata, PVC Mladost te na Jelkovcu i Zimskom plivalištu Mladost gdje će također imati mogućnost usavršavanja plivačkih tehnika. Osim plivališta Savez je pripremio i igraonice: sportova s diskom, mačevanja, ragbija, triatlona, odbojke na pijesku, plesova, raftinga, squasha, taekwondoa, kuglanja, bowlinga, tenisa, streljaštva te upoznavanja s tajnama Medvednice. Novost u programu je Odmorko poludnevni kamp u tri grupe na ŠRC Svetice. Prijave se vrše preko naše mrežne stranice.

U sklopu Programa Odmorko ljeto 2022. provodi se i Program Hrvatskog školskog sportskog saveza: Sportski praznici. U Gradu Zagrebu provoditi će se na pet lokacija: OŠ MALEŠNICA, OŠ MARINA DRŽIĆA, OŠ ODRA, OŠ ALOJZIJA STEPINCA i OŠ IZIDORA KRŠNJAVOGA.

Prijave za sudjelovanje se nalaze na sljedećoj mrežnoj poveznici: https://skolski-sport-zg.hr/index.php?rubrika=odmorko&prijava=1

Sudjelovanje u aktivnostima je besplatno uz predočenje važeće iskaznice ili zahtjeva za izradu iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb. Plakat sa programom Odmorko ljeto 2022. nalazi se u privitku.

Više informacija možete pronaći na službenoj mrežnoj stranici Školskog sportskog saveza Grada Zagreba www.odmorko.hr i facebook stranici Odmorko te na INTERAKTIVNOJ KARTI.


Osnovna škola Izidora Kršnjavoga Zagreb