2022-05-25 19:17:02

Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“: online tribina "Ti samo uči, ja ću ostalo!"

Služba za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“: 

ONLINE TRIBINA "TI SAMO UČI, JA ĆU OSTALO!"

Kada su u pitanju djeca, njihova školska postignuća s pravom zauzimaju visoko mjesto na listi roditeljskih prioriteta. Bolja naobrazba može značiti i manje problema u budućnosti. Poticanje od strane roditelja, pravilna procjena djetetovih interesa i mogućnosti značajno doprinosi razvoju djeteta u zadovoljnu i ispunjenu odraslu osobu. Na žalost, ova dobra želja ponekad ima vrlo loše posljedice: odlikaše koji nemaju razvijene i druge, jednako važne vještine, mlade ljude koji raspolažu relativno dobrim teoretskim znanjem, bez praktične koristi u svakodnevnom životu.

U praksi Centra za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti susrećemo roditelje koji svojoj djeci daju jasnu poruku da je učenje i skupljanje dobrih ocjena JEDINI njihov zadatak. O posljedicama ovakvog načina razmišljanja govorit ćemo na tribini „Ti samo uči, ja ću ostalo!“  Pozivamo vas da nam se pridružite! Molimo da svoje prijave pošaljete na adresu e-pošte: andreja.radic@stampar.hr.

Tribina „Ti samo uči, ja ću ostalo!“ će se održati u srijedu 1. lipnja 2022. godine s početkom u 18 sati putem Youtube kanala. Vodit će je mr. sc. Lucija Sabljić, dipl. soc. pedagoginja iz Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“.

Veselimo se vašem sudjelovanju!


Osnovna škola Izidora Kršnjavoga Zagreb