2022-05-10 13:51:05

Poziv Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ na Tribinu pod nazivom Kraj školske godine-muka ili veselje?

Dragi roditelji,

ostalo je još malo školskih dana do kraja nastavne godine i početka praznika. Praznici su sigurno najbezbrižniji dio godine za svakog učenika, ali i za roditelje i profesore. Bez obzira koliko je kraj školske godine blizu, sljedeće vremensko razdoblje bit će vrlo stresno za većinu učenika. Možda najviše za osmaše i maturante, koji uz hrpu testova i ispitivanja gradiva, donose važne životne odluke. Ali, i većina drugih učenika osjeća veliko opterećenje. Kraj školske godine donosi zaključivanje ocjena koje se često doživljava kao mjerilo uspješnosti. Roditelji i profesori također osjećaju zabrinutost i pritisak. Kako pomoći djeci, ali i sebi samima da lakše dočekamo kraj školske godine?

O svemu tome bit će riječi na tribini „Kraj školske godine - muka ili veselje?“, koja će se održati 11. svibnja 2022. godine u 18 sati putem You tube kanala. Tribinu će voditi mr. Andreja Radić, dipl. socijalna radnica. Molimo da svoje prijave pošaljete na e-mail adresu: andreja.radic@stampar.hr.

Veselimo se vašem sudjelovanju!

 


Osnovna škola Izidora Kršnjavoga Zagreb