2021-11-11 19:43:16

Prvenstvo Grada Zagreba osnovnih škola u plivanju za dječake: plivači i dalje oduševljavaju svojim nastupimaPrvenstvo Grada Zagreba osnovnih škola u plivanju za dječake: plivači i dalje oduševljavaju svojim nastupima

Prava sportska drama odvijala se na Prvenstvu Grada Zagreba u plivanju za dječake osnovnih škola koje je održano  u utorak, 9.11.2021. godine na bazenu Utrina.

Bez  velikih očekivanja, potpuno nova i pomlađena ekipa, ponizno i skromno krenula je  na natjecanje kako bi najljepši i najbolji mogući način predstavila sebe i svoju školu.

Pobjedničko postolje i odlazak na državno natjecanje izmaknulo je, ne zbog vještine, znanja i želje za ostvarivanjem što boljeg rezultata nego zbog strogih pravila (start).

Našu ekipu predstavljali su sljedeći učenici: Isak Đokić, Dante Perić, Zvonimir Matković, Filip Lojić, Leo Radetić, Fran Čavar, Nikola Frkanec, Bartol Kokanović.

Ovi dečki su nas predstavili u najboljem svjetlu, a nama samo preostaje da im se naklonimo, zahvalimo i čestitamo na ovom iznimnom uspjehu.

CITIUS, ALTIUS, FORTIUS!

Rezultate i slike s natjecanja pogledajte na sljedećoj poveznici: Školski sportski savez Grada Zagreba.

 


Osnovna škola Izidora Kršnjavoga Zagreb