2021-09-27 19:26:02

Oskar znanja 2021. godineOSKAR ZNANJA 2021.  Naši učenici dobitnici Oskara znanja iz područja Francuskog jezika, Grčkog jezika i Povijesti

Agencija za odgoj i obrazovanje dodjeljuje državnu nagradu Oskar znanja učenicima pobjednicima državnih i međunarodnih natjecanja u znaju, glazbi i plesu. 

Agencija za odgoj i obrazovanje je posvetila emisiju izuzetnim hrvatskim učenicima koji su pobjednici državnih i međunarodnih natjecanja. 

Marko Karlak je dobitnik Oskara znanja u Republici Hrvatskoj u području Povijesti pod mentorstvom učitelja Hrvoja Leke.

Marta Petraković je dobitnica Oskara znanja u Republici Hrvatskoj u području Francuskog jezika pod mentorstvom učiteljice Olge Horvat.

Nikola Radman-Livaja je dobitnik Oskara znanja u Republici Hrvatskoj u području Grčkog jezika pod mentorstvom učiteljice Melite Rančić Kufrin.

Ponosni na izuzetan uspjeh naših učenika želimo im još mnoštvo uspjeha i iznimnih nagrada tijekom daljnjeg školovanja!

Prilog o našim učenicima dobitnicima Oskara znanja 2021. pogledajte na sljedećoj mrežnoj poveznici Youtube kanala Agencije https://youtu.be/l8Y3hX2M5BU.

Prijenos emisije Oskar znanja posvečenoj najboljim učenicima u Republici Hrvatskoj možete pogledati na Youtube kanali Agencije za odgoj i obrazovanje https://youtu.be/l8Y3hX2M5BU ili Facebook stranici Oskar znanja https://fb.watch/8hKAhKDOsF/

Zanimljiv prilog o našem učeniku Marku Karlaku dobitniku Oskara znanja 2021. u području Povijesti pogledajte na sljedećoj mrežnoj poveznici Youtube kanala Agencije https://youtu.be/l8Y3hX2M5BU?t=2903.

(Izvor forografije: https://youtu.be/l8Y3hX2M5BU)


Osnovna škola Izidora Kršnjavoga Zagreb