2021-09-07 21:30:00

Svečana priredba povodom prvog dana škole

Prvog dana škole, učenike naše škole su dočekali novi odgojno-obrazovni materijali, ali najvažnije od svega, njihovi stari školski prijatelji i učitelji.

Prvi dan škole bio je osobito značajan za naše drage prvašiće koji su po prvi puta sjeli u školske klupe, upoznali nove prijatelje i svoje učiteljice. Svečanu priredbu povodom prvog dana škole obogatile su riječi i poruke ravnateljice Škole i naših učenika koji su zaželjeli dobrodošlicu učenicima prvoga razreda. Svečanu priredbu su upotpunile brojne kulturno-umjetničke točke organizirane od strane ravnateljice i učitelja Škole, a izvoditelji kulturno-umjetničkih točaka su bili naši učenici. Pjevački zbor OŠ Izidora Kršnjavoga je pod mentorstvom profesorice Glazbene kulture Dijane Rogulja Deltin započeo druženje pjesmama:

 „Dobro jutro“ (Arsen Dedić), „Nek svud ljubav sja“ (Narodna pjesma iz Belgije) i „Do-re-mi“ (R. Rodgers).

Učenici 5. b razreda su na svečanoj priredbi izveli poticajne recitacije povodom početka nove nastavne godine:

„Pred školskim vratima“ spisatelja Stjepana Jakševca i „Tvoja staza“ spisatelja Ratka Zvrka.

Učenici 2. c razreda su upotpunili umjetnički program izvođenjem igrokaza:

„Sova kod doktora zeca“ spisateljice Jadranke Čunčić Bandov i motivacijskom pjesmom „E, baš hoću“.

Točka svečane priredbe učenice 3.b razreda je bila recitacija na francuskom jeziku pod naslovom „Klaun“.

Uz točke programa kulturno-umjetničkog karaktera učenici naše škole su uputili ohrabrujuće i poticajne poruke našim prvašićima koje možete pročitati u nastavku.

Sa željom da ova školska godina bude uspješna i vesela kao i prvi dan škole, svim našim dragim učenicima i roditeljima želimo puno sreće u radu i uspješnu novu školsku godinu!


Osnovna škola Izidora Kršnjavoga Zagreb