2021-06-09 19:54:26

Obavijest o organizaciji cijepljenja djece od 12 i više godina koja boluju od bolesti koje uvećavaju rizik za teže oblike bolesti COVID-19

Poštovani roditelji,

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je objavio Upute o prioritetnom cijepljenju djece u dobi od 12 i više godina koja boluju od bolesti koje uvećavaju rizik za teške oblike bolesti COVID-19 cjepivom Pfizer:

HZJZ_Upute o prioritetnom cijepljenju djece u dobi od 12 i više godina koja boluju od bolesti koje uvećavaju rizik za teške oblike bolesti COVID-19

Služba za školsku i adolescentnu medicinu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ planira organizaciju i provedbu preporučenog cijepljenja oboljelih učenika. 

Kako bi iskazali interes za cijepljenje svog djeteta pozivamo roditelje da se jave školskoj liječnici dr. Ivani Bubanj, članu tima NZJZ za učenike OŠ Izidora Kršnjavoga, na službenu e-mail adresu ivana.bubanj@stampar.hr ili telefonom na broj 4843-049.

U prijavi je važno navesti ime i prezime djeteta, školu i razred, datum rođenja, MBO te e-mail ili telefon roditelja.

Sukladno iskazanom interesu, Služba za školsku i adolescentnu medicinu će organizirati provedbu cijepljenja. O terminu i mjestu cijepljenja će roditelji dobiti povratnu informaciju putem telefona ili e-mail adrese.

Unaprijed zahvaljujemo!

S poštovanjem,

NZJZ "Dr. Andrija Štampar"


Osnovna škola Izidora Kršnjavoga Zagreb