2021-01-14 06:00:00

OBAVIJEST

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Tijekom ljeta provedena je sanacija školske zgrade od posljedica potresa koji je bio 22. ožujka 2020.

Školska zgrada između drugog kata i potkrovlja ima armiranobetonsku deku. Na lijevom krilu zgrade, gledano od glavnog ulaza, u svim učionicama zidovi su ojačani čeličnom konstrukcijom i betonskom emulzijom („torketiranje“) te je postavljen knauf na stropovima. U svim učionicama na prizemlju, prvom i drugom katu izmijenjeni su parketi ispod kojih su postavljene OSB ploče. Zidovi koji dijele učionice od hodnika su nosivi zidovi debljine oko 80-ak cm. Svodovi i nadvoji na hodnicima i stubištu ojačani su karbonskim vlaknima.

Našu školsku zgradu pregledala su trojica statičara nakon potresa od 29. prosinca 2020. te su utvrdili da su nastala mala puknuća žbuke u okviru soboslikarskih radova koji će biti završeni do početka nastave.  

Statičari su zaključili da je školska zgrada sigurna i dodijelili joj zelenu oznaku.

Imamo sreću da je u neposrednoj blizini naše škola srednjoškolsko igralište koje je velika zelena površina te Rooseveltov trg što nam ulijeva sigurnost u slučaju potresa jer nema potencijalno ugrožavajućih objekata u neposrednoj blizini.

NASTAVA U DRUGOM OBRAZOVNOM RAZDOBLJU

Nastava u drugom obrazovnom razdoblju počinje u ponedjeljak, 18. siječnja 2021. godine, rasporedom B tjedna.

Nastava za učenike od prvog do četvrtog razreda odvijat će se u školi, a nastava za učenike od petog do osmog razreda odvijat će se online putem sustava MS Teams.

Nastava u MS Teams-u odvijat će se u realnom vremenu prema rasporedu sati. U prvom tjednu učenici 6. i 8. razreda nastavu će imati u jutarnjoj smjeni, a učenici 5. i 7. razreda u popodnevnoj smjeni.

Svim našim dragim učenicima koji se vraćaju u školske klupe kao i onima koji će nastavu pratiti online želim uspješno drugo polugodište!

Ravnateljica Lidija Sosa Šimenc, prof.


Osnovna škola Izidora Kršnjavoga Zagreb