2020-09-02 12:51:17

OBAVIJEST O POČETKU NOVE ŠKOLSKE GODINE

Dragi učenici, poštovani roditelji!

Nastava za učenike naše škole počinje 7. rujna i to 1. smjena (razredna nastava, 5. i 7. razredi predmetne nastave)u 8.00 sati, a 2. smjena (6. i 8. razredi predmetne nastave) u 12 h. Toga dana učenici će imati 4 nastavna sata i dobit će udžbenike. Trebaju ponijeti torbu i čvrstu vrećicu (kako bi mogli ponijeti kućama sve udžbenike), bilježnicu i olovku te učenici predmetne nastave zaštitnu masku.

Učenici dolaze po rasporedu dolaska koji se nalazi na mrežnim stranicama škole. Učenici će se kretati u školi uz poštivanje razmaka od 1,5 m prema uputama koje se nalaze na mrežnim stranicama, penjući se isključivo desnim stepeništem gledajući od ulaza prema rasporedu ulazaka do svojih učionica.

Pri izlasku iz škole kretat će se istim putem kojim su došli (isto stepenište kojim su se penjali).

I ostale dana prvog tjedna nastavne godine, nastava će se održavati prema rasporedu sati koji će učenici dobiti prvoga dana nastave.

O terminu održavanja roditeljskih sastanaka, obavijestit će razrednici. Roditeljski sastanci održavat će se putem programa MS Teams. Na sastanak trebate ući putem tima razredna zajednica (preko učeničkog profila) tako da u dogovoreno vrijeme uđete u rubriku Objave i kliknete na Pridruži se.

Mjere za suzbijanje i sprečavanje epidemije COVID-19, Raspored ulaska u školu u jutarnjoj smjeni te Raspored ulaska u školu u popodnevnoj smjeni dostavit će razrednici svakom razrednom odjelu. Molimo vas da ih prije prvoga dana nastave pažljivo proučite i dosljedno poštujete mjere te vrijeme i način ulaska u školu.  

Sretan početak nastavne godine!

Lijep pozdrav!


Osnovna škola Izidora Kršnjavoga Zagreb