2020-02-22 10:15:23

TALENT SHOW U OŠ IZIDORA KRŠNJAVOGA

U petak, 21. veljače 2020. godine za učenike od prvog do osmog razreda OŠ Izidora Kršnjavoga organiziran je TALENT SHOW – iznimna prilika učenicima da pokažu ono u čemu su najbolji i što s ljubavlju rade u slobodno vrijeme!

U program su se uključili učenici nižih i viših razreda koji su pokazali iznimne talente i vještine. Učenici su izvodili razne pjevačke, akrobatske, gimnastičke, plesne, dramske, likovne i mađioničarske točke te sviranje na klavijaturi i gitari.

U sportskoj dvorani škole skupio se veliki broj učenika sa svojim učiteljicama koji su podržali svakog prijavljenog kandidata te im zahvaljujemo na velikoj podršci.

Uz ravnateljicu škole, učitelji koji su sudjelovali u organizaciji programa bili su: Sanja Todorić, Ljerkica Vinković, Mirela Ćosić i knjižničarka Ana Červar Manojlović.

Ravnateljica škole je učenicima, koji su pokazali lepezu talenata, kao dar i zahvalu za sudjelovanje i nastup na Talent show-u dodijelila zahvalnicu te su se svi na kraju zasladili nakon uspješnog nastupa.

 

 

 

 

 

 

  

  

 


Osnovna škola Izidora Kršnjavoga Zagreb